Przejdź do aktualizacji
Ulepszenie

Zaproś kilka osób naraz i wyłącz e-maile

Wklej listę adresów, by zaprosić cały zespół za jednym razem; w trakcie pisania widać, ile miejsc zostało. Jeden przełącznik w Powiadomieniach wyłącza teraz wszystkie e-maile z powiadomieniami.

  • Oczekujące zaproszenia liczą się jako zajęte miejsca, a Zaproś informuje, gdy wszystkie są zajęte
  • Wyszukiwanie (⌘K) znajduje teraz strony i ustawienia, także te ukryte w pasku bocznym
  • Logowanie i bezpieczeństwo pokazuje, kiedy ostatnio zmieniono hasło
  • Wykorzystanie pokazuje okres rozliczeniowy, a Przywróć domyślne usuwa też Twoje zdjęcie
Otwórz ustawienia powiadomień

Pokaż wszystkie aktualizacje